L’Associació Sant Lluc per l’Art de Mataró presenta una nova edició de la Col·lectiva de Punts de Llibre

with No hi ha comentaris

La mostra s’exposarà a la sala de la Delegació del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics a Mataró del 21 de maig al 27 de juny i comptarà amb una seixantena d’artistes participants socis de l’entitat.

 

El pròxim divendres, dia 21 de maig, l’Associació Sant Lluc per l’Art de Mataró obra la tradicional exposició de peces en format “punts de llibre” (22 x 6 cm) que es farà a l’espai expositiu de la Delegació del Col·legi d’Aparelladors, a la plaça de Can Xammar de Mataró. Una exposició col·lectiva exclusiva per a socis de l’entitat.

La mostra romandrà oberta fins el 27 de juny i s’hi podran veure una seixantena de peces d’extraordinària qualitat, varietat i gosadia que fan altament recomanable la visita.

Enguany, l’entitat aprofita l’oportunitat per exposar els treballs originals d’aquelles persones que van col·laborar en el projecte de Sant Jordi. Una proposta que va tenir una gran difusió mitjançant les xarxes socials, principalment instagram. En aquest sentit, es farà un plafó per a mostrar els treballs, també de petit format (18 x 18 cm), amb els quals una vintena llarga d’artistes van participar.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.