Sant Lluc per l’Art obrirà el pròxim divendres l’exposició “ART EN VIDRE – Artesans i artistes”

with No hi ha comentaris

L’objectiu és posar de manifest que “Mataró és, i ha de ser, una ciutat vidriera”. Es podrà veure a la sala del Col·legi d’Aparelladors a Mataró i està organitzada l’Associació Vidre Bufat en col·laboració amb l’Associació Sant Lluc per l’Art.

 

El pròxim divendres 9 de juliol l’Associació Sant Lluc per l’Art de Mataró obrirà les portes de la darrera exposició de la temporada 2020-2021. Ho farà a l’espai de la delegació del Col·legi d’Aparelladors de Mataró amb la mostra “ART EN VIDRE – Artesans i artistes”,  comissariada per Marta Duran Quintana i Marcel Estrems Martínez, dins de la col·laboració amb l’Associació Vidre Bufat, que en són els organitzadors. La mostra romandrà oberta fins a l’1 d’agost.

Com activitat complementària, l’endemà de l’obertura, el dia 10 de juliol, tindrà lloc una demostració de talla en vidre a càrrec de Ramon Artigas, que es farà a l’espai obert de la plaça de Can Xammar, davant mateix del Col·legi d’Aparelladors, d’11 a 1 al matí i de 5 a 8 a la tarda.

A l’exposició “Art en Vidre” es podran veure obres dels artistes Marta Duran, Mònica Vilert, Laia Arnau i Ricard Jordà, tots ells vinculats, d’una manera o altra, amb el món del vidre.

Al seu costat, hi trobarem obres dels artesans de la cooperativa i dels seus descendents, peces fetes amb diferents tècniques, cap amb la tècnica del bufat, però algunes sí amb la canya de vidrier, altres com pintura sobre vidre, vidre a la flama, fussing i creacions amb vidre reciclat.

En paraules dels comissaris i els organitzadors, l’exposició vol ajudar a posar de manifest que “Mataró és, i ha de ser, una ciutat vidriera”.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.