Ramon Llibre i Montserrat Mora ens parlen de l’Associació de la Passió Infantil de Mataró

with No hi ha comentaris

Parlarem amb el president de l’Associació de la Passió Infantil, Ramon Llibre, i la seva directora artística, Montserrat Mora. Ells dos ens expliquen com va néixer l’entitat, la seva trajectòria i quines són, actualment, les seves principals activitats.

 

Ramon llibre ens parla del recorregut que ha fet l’associació. Des dels inicis a l’Escola Pia de Santa Anna, fins als actuals assajos al Centre Cívic Cabot i Barba, passant per la Parròquia de Sant Josep. Molts nens i nenes han passat tots aquests anys pels tallers de teatre que organitza l’entitat. Bàsicament representacions al voltant de tradicions com Nadal o Sant Simó.

Per la seva banda, Montserrat Mora fa un any que és la directora artística de l’Associació de la Passió Infantil. Ella ens explica l’afectació de la pandèmia sobre l’activitat que porten a terme, però sobretot ens explica de l’ambient col·laboratiu dels assajos.

Mora, que va entrar en contacte amb l’entitat com a mare que acompanyava les seves filles als tallers, aprofita per engrescar als nens i nenes que tinguin ganes de provar-ho que vagin a veure’ls els divendres a la tarda al Centre Cívic a Cabot i Barba.

Si escolteu l’entrevista, podreu veure la il·lusió amb què parlen de la feina que fan i com de bé s’ho passen els nens i nenes que hi participen.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.