Quan surt amb la càmera, Enrique Martínez cerca aquell detall amb una lectura visual que li agrada

with 1 comentari

Mataró Cultural, ha parlat amb Enrique Martínez, membre de Foto Cine Mataró, que aquesta setmana ha inaugurat la seva primera exposició individual a la sala de la UEC, al carrer Nou de Mataró

 

A la conversa, l’Enrique, col·laborador de Mataró Cultural en el projecte Castells de Catalunya, ens explica com va començar a la fotografia. Amb ell hem parlat des dels seus primers passos fins a l’exposició que ara podem visitar.

Aquesta setmana, el nostre convidat ha inaugurat a la sala de la UEC a Mataró, l’exposició “Els meus ulls s’hi aturen”. La mostra fotogràfica està formada per trenta-dues obres que reflecteixen la sensibilitat del seu autor, que veu més enllà del que els altres veiem quan anem pel carrer.

L’Enrique confessa que va descobrir la fotografia de forma casual, quan un any per Nadal la família li va regalar una càmera reflex. A partir d’aquí, es va incorporar a un grup de gent que aprenien uns dels altres. Així va ser com va començar el camí de fotògraf amateur del membre de Foto Cine Mataró.

Fins aquell moment, tenia una càmera normal amb què feien fotografies tota la família i no sabia ni el que era una reflex.

Una vegada va tenir la màquina, explica, va sortir al carrer a fer fotos. Primer retratava el que veiem tots. Després, va començar a fixar-se en fotògrafs consagrats i va aprendre a cercar el detall, una lectura visual que li agradés. Per entendre això només cal que feu una visita a l’exposició.

Segur que si escolteu la conversa amb l’Enrique, us vindrà el cuquet d’imitar-lo.

 

 

One Response

  1. Jose
    | Respon

    Enrique hace muchos años que tiene sensibilidad ,recuerdo tocando la guitarra,el saco y también pinitos con la pintura, quizás ha encontrado el camino en la fotografía y eso es lo que refleja en sus fotografías lo que nadie ve el si

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.