Presentem l’Associació Ràdio la Veu de Cerdanyola, una entitat molt propera a Mataró Cultural

with No hi ha comentaris

El membre de Mataró Cultural Quim Fernàndez conversa amb Eva Sánchez, ànima i directora de Ràdio La Veu de Cerdanyola, una associació sense ànim de lucre amb vocació de servei públic.

 

Ràdio la Veu de Cerdanyola és un mitjà de comunicació local de titularitat privada. L’hem escollit perquè dedica una part de la seva programació a la difusió cultural. També és l’emissora que aculli quinzenalment el nostre programa, dedicat íntegrament a la cultura.

Eva Sánchez, ànima de l’entitat i directora de l’emissora, ens explica com va sorgir la idea i com ha anat creixent.

La iniciativa que presentem avui a La Veu de les Entitats és un exemple del que es pot arribar a fer des d’una associació quan hi ha un equip humà disposat a implicar-s’hi.

Ràdio La Veu es pot escoltar connectant amb el seu web. Els diferents programes es poden recuperar al seu canal de ivoox i també al de youtube. El mitjà emet, a més, en directe a facebook. Pròximament disposarà d’una aplicació el mòbil, el que facilitarà encara més que s’escolti.

La pandèmia ha agafat l’entitat en ple procés de canvi. En el futur preveuen un canvi de local adequat a les necessitats reals.

En aquests moments, amb la necessitat de fer ràdio des de casa per poder continuar donant servei, la programació se centra amb les tertúlies sobre diferents temàtiques.

Si seguiu l’entrevista, us adonareu que el projecte s’ha fet gran i té al davant un futur molt engrescador.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.