Celler Castellví és el nom comercial de la botiga especialitzada en vi situada a la plaça de Cuba de Mataró.

L’activitat principal de la botiga és la comercialització de vins embotellats, caves i destil·lats, la venda de vins a doll i l’elaboració d’obsequis i regals per la campanya de Nadal. Hi trobem més de 2.500 referències, vins de totes les denominacions d’origen de Catalunya i de la majoria de l’estat, una alta especialització en whiskys i un gran assortit de licors i destil·lats.

També realitzarem activitats lúdiques i de formació com degustacions, cursos de tast i maridatges.

L’obertura d’aquest establiment es remunta al 1886 per part del senyor Gaspar Duran i Cuyàs. Durant molts anys l’activitat principal del Celler va ser la venda de vins a doll i l’elaboració de vinagre que en grans volums és enviat a Galícia per envasar conserves. Pels volts dels anys 50 el Celler es sotmet a una important reforma que perfila el caràcter de l’establiment fins avui. S’amplia la superfície de venda i s’arranja el fons del local creant l’espai que anomenat “la sagristia”, on es guarden els millors vins.

L’any 1967 el Celler és adquirit per la família Castellví, propietaris actuals de l’establiment. Des de llavors el Celler ha sofert diferents transformacions que han sabut mantenir el perfil de la reforma dels anys 50.

Es tracta, doncs, d’un establiment singular dedicat a la cultura del vi i tot el que l’envolta.

 

Adreça:

Carrer de Cuba, 42

08302 Mataró

Telèfon:

93 798 07 86

Adreça electrònica:

celler@cellercastellvi.com

Pàgina web:

http://www.cellercastellvi.cat/