Parlem amb Santi Clavell. Un artista i creador polifacètic

with No hi ha comentaris

En el camp de les arts plàstiques, Clavell és dibuixant, pintor i  dissenyador. També és actor i director teatral. A més, escriu les seves pròpies obres. A l’entrevista coneixerem com va començar en cadascun d’aquests camps i quins projectes té al cap ara mateix.

 

Santi  Clavell ens rep al local que ha obert recentment al Torrent de Mataró. Ho fa just després de la darrera representació de “Paraules encadenades”, obra que s’ha representat a la Saleta de Sala Cabanyes i que ell ha dirigit.

El nostre convidat d’avui ens explica com va començar a fer teatre a l’Aula de Teatre de Mataró. Josep Rodri va ser el primer que li va proposar participar en una obra de teatre. Al cap de poc temps, Antoni Blanch li suggereix sortir als Pastorets de Mataró. El segon any ja feia de Satanàs, paper que ha fet durant deu anys.

Descobrim també la faceta de dramaturg de Clavell, que escriu les seves pròpies obres, que representa en espais de proximitat. Actualment, té dues propostes preparades, una d’elles està encallada a l’Ajuntament, però afirma que si cal la tirarà endavant ell mateix.

Confessa que s’ho passa molt bé escrivint i que com a director li agrada deixar fer als actors i té molt en compte les seves propostes de canvis.

Pel que fa a la pintura i el dibuix, om el teatre, per a Clavell és una diversió. Mai s’hi ha dedicat professionalment, tanmateix ha fet diverses exposicions. Les més grans que ha programat ha estat a l’Ateneu de la Riera. A l’entrevista recorda diferents actuacions. En aquest cap, fent broma, recorda que no li han demanat mai que faci el cartell de Santes ni el torró d’autor.

Això i moltes coses més, com la seva participació al Llibre Gegant de Mataró, les podeu escoltar a l’entrevista que trobareu aquí.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.