Mataró Cultural torna amb força a la programació de Ràdio la Veu de Cerdanyola

with No hi ha comentaris

Aquest diumenge comença la nova temporada a Ràdio la Veu de Cerdanyola i Mataró Cultura torna amb noves propostes. A més del programa d’entrevistes, llibres i opinió, estrenem un nou programa musical.

 

Aquest diumenge, 13 de setembre, Mataró Cultural torna en el seu format habitual. En aquest cas, a l’espai l’entrevista, Quim Fernàndez entrevistarà al fill de l’escultor Manuel Cusachs, un dels artistes més importants de la ciutat que ens va deixar el febrer de l’any passat.

Pel que fa a “la Veu de les Entitats”, coneixerem  els que persegueix .l’Associació d’Amics del Tramvia de Mataró. Ens ho explicarà el Sr. Salvador Herraiz, membre de l’entitat i vici-president de l’Associació Cultural de Cerdanyola.

No hi faltaran els espais de “Foment de la Lectura”, amb les recomanacions del nostre col·laborador, el Sr. Joan Balagué, i “El Batec de la Cultura”, amb l’opinió d’Octavi Nonell.

Però la novetat d’aquesta segona temporada de Mataró Cultural vindrà de la mà del cantautor mataroní i membre de la nostra entitat Genís Mayola,

Mayola protagonitzarà “Música sense data de caducitat”, un programa musical amb un alt contingut pedagògic que s’emetrà el diumenge a les 12 del migdia les setmanes que no hi hagi Mataró Cultural.

D’aquesta forma la nostra entitat ocuparà tots els diumenges al migdia dins la graella de la nova temporada de Ràdio la Veu de Cerdanyola.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.