Mataró Cultural participa en la “Tertúlia a casa” de Ràdio La Veu

with No hi ha comentaris

Des que, a causa de la situació d’emergència, Mataró Cultural es va veure obligada a deixar d’emetre per La Veu de Cerdanyola, s’han portat a terme activitats pensades per temps de confinament.

 

Durant les dues primeres setmanes es van anar penjant al canal de podcast de l’entitat les diferents edicions de l’espai ”El Foment de la Cultura”. Aquesta activitat s’ha realitzat amb la col·laboració de senyor Joan Balagué, de Llibreria El Tramvia.

A continuació, també durant dues setmanes, s’han penjat nou de les obres guanyadores del Premi Helena Jubany de narració curta o contes per ser explicats. S’ha fet un comentari sobre l’obra i se n’ha llegit un fragment. Totes ells es poden trobar al web de l’Associació Helena Jubany.

A partir d’avui, membres de l’equip de Mataró Cultural participen activament en el programa “Tertúlia a Casa” de La Veu de Cerdanyola. Sempre en temàtiques culturals.

La primera de les participacions ha estat entorn del projecte “Diari del Confinament” que tiren endavant el Taller d’Art Amàlia17 i l’Associació Sant Lluc per l’Art de Mataró. Hi han participat: Isabel Llaquet per l’Associació Sant Lluc per l’Art, Esther Aliu del Taller d’Art Amalia17 i Quim Fernàndez per l’Associació per la Cultura i la Cohesió Social Mataró Cultural.

En aquests moments ja estan programades altres participacions, tant per aquesta setmana com per la següent.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.