Mataró Cultural participa com a entitat col·laboradora en el Festival NOSALTRES

with No hi ha comentaris

Aquesta setmana s’ha presentat el Festival NOSALTRES, una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL amb el suport d’Òmnium Maresme i la col·laboració de diverses entitats, entre les quals hi ha Mataró Cultural.

 

Cristina Madrid i Eloi Aymerich van ser els encarregats de presentar en una roda de premsa celebrada a Can Marchal, el mateix espai que serà l’escenari de la majoria d’actes, una iniciativa que vol portar la cultura a Mataró durat els mesos d’estiu.

El Festival persegueix el retrobament de les persones al voltant d’una cultural artesanal amb actes de petit format i poc aforament, per tal de complir amb les exigències sanitàries del moment.

El cartell, obra de Cid Cantallops i Carme Aledo, ens proposa una programació diversa que s’iniciarà el proper sis de juliol per portar-nos un total de 15 dones i 14 homes que actuaran setmanalment a l’espai de Can Marchal, tot i que es faran alguns actes a espais com el patí de l’Escola Rocafonda i la Biblioteca Antoni Comas.

L’esdeveniment, que voldria tenir continuïtat, oferirà un percentatge dels seus ingressos nets per a projectes solidaris relacionats amb la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Els preus seran accessibles a la majoria de butxaques i les entrades es podran comprar anticipadament.

Mataró Cultural col·labora al costat de diverses entitats ciutadanes. En el cas de la nostra entitat, jugarem un paper actiu en la promoció i divulgació del Festival.

 

27 de juny de 2020

 

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.