Mataró Cultural, organitza, pel proper 25 de març, el seu primer acte públic

with No hi ha comentaris

Mataró Cultural convida als mataronins i mataronines a la presentació, el pròxim 25 de març al Casal de Barri de Les Esmandies, del Premi Sant Jordi 2018, la novel·la “Digues un Desig” de Jordi Cabré.

 

L’Associació per la Cultural i la Cohesió Social MATARÓ CULTURAL, nascuda a partir de la iniciativa d’APICMA (Associació per l’Intercanvi Cultural Mataró – Alguer), va donar-se a conèixer el passat 8 de setembre amb l’emissió del programa “Mataró Cultural”, que es pot escoltar quinzenalment a La Veu de Cerdanyola, una associació sense afany de lucre dedicada a la comunicació.

Però L’entitat està treballant també en l’execució d’un altre projecte molt ambiciós, l’Intercanvi Sociocultural entre Mataró i l’Alguer. En aquest cas, amb la participació de set entitats més de la ciutat (La Veu de Cerdanyola, Sala Cabanyes, Foment Mataroní, Sant Lluc per l’Art, Museu Arxiu, Òmnium i FAGEM).

Ara, com a primer acte de convocatòria pública, l’associació ha escollit la presentació a Mataró del Premi Sant Jordi 2018. Es tracte de la novel·la “Digues un Desig” de l’escriptor, advocat i periodista, Jordi Cabré.

L’acte tindrà lloc el dia 25 de març a la sala d’actes del Casal de Barri de Les Esmandies.

Com entitat cultural, Mataró Cultural té una vocació transversal al territori, per la qual cosa els actes s’aniran succeint en diferents espais i barris de la ciutat. Alhora, com a temes relacionats directament amb la seva activitat, ha sol·licitat, a més de formar part del Consell Municipal de Cultural, participar als consells de Seguretat i Mobilitat i a diferents consells territorials.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.