Mataró Cultural fa un repàs a la seva trajectòria amb motiu de l’emissió del programa número 25

with No hi ha comentaris

Per a l’equip de Mataró Cultural ha estat important arribar als 25 programes. Aquesta fita representa més d’un any de complicitat entre els oients i els que fem el programa amb el suport de Ràdio la Veu TV.

 

A més, arribar a 25 programes ens renova la força per seguir endavant, després de superar la situació d’emergència sanitària, a la qual ens hem hagut d’adaptar.

En els primers dies de confinament, Mataró Cultural va ser present amb una edició diària. Primer amb la reemissió dels espais produïts fins aquell moment de “El Foment de la Lectura”, per recordar les recomanacions en un moment en què la lectura era especialment una bona companyia. Després, vam seguir acompanyant als oients amb la lectura de fragments de les obres guanyadores en les diferents edicions del “Premi Helena Jubany de contes curts o per ser explicats”.

Quan tots plegats vam veure que el confinament anava per a llarg, vam aprendre a utilitzar les eines adequades per fer les converses amb personatges i entitats a través de la videoconferència i vàrem poder reprendre el programa amb el format i la periodicitat habitual.

Fins i tot vam produir una edició especial per Sant Jordi, just en el moment què ens estava prohibit sortir de casa per evitar els contagis.

Per tot això, el contingut d’aquest programa és diferent. En el programa 25 hem volgut recordar els programes anteriors.

Primer escoltarem fragments de les converses que hem tingut amb les persones que han passat per l’espai de “L’ENTREVISTA”.

Més tard, quan sigui el moment de “LA VEU DE LES ENTITATS”, recordarem algunes de les entitats a les quals el nostre programa els hi ha donat l’oportunitat d’explicar quins són els seus objectius i quines activitats realitzen per aconseguir-los.

Tampoc ens obligarem dels espais de “EL FOMENT DE LA LECTURA” i “EL BATEC DE LA CULTURA”, que encara que són més breus, són igualment importants per a nosaltres.

En aquesta ocasió, de manera excepcional, us oferim el programa sencer en àudio i en vídeo.

 

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.