Mataró Cultural estrena web i amplia d’aquesta manera la seva presència a la xarxa

with No hi ha comentaris

Mataró Cultural, que des de fa mesos és present a les principals xarxes socials, estrena avui un web amb informació sobre l’entitat, els projectes que porta a terme i la seva activitat.

 

Seguim creixent i treballant al servei de la cultura i la cohesió social a la nostra ciutat. És per això que al nou web matarocultural.cat hi pots trobar, des de tota la informació sobre l’entitat, fins als detalls del contingut del programa que s’emet quinzenalment per Ràdio La Veu de Cerdanyola, passant per la descripció i contingut dels diferents projectes que porta a terme o impulsa l’Associació per la Cultural i la cohesió Social MATARÓ CULTURAL.

A l’espai dedicat a l’“Entitat”, podràs conèixer qui som i que fem, però també podràs consultar l’agenda de les activitats programades, accedir al nostre àlbum de fotos i a l’arxiu de vídeos.

El següent dels apartats del menú principal del web, és el dedicat als “Projectes”. En el moment d’obrir el web ja s’hi poden trobar tots els detalls sobre el programa de ràdio que produeix i edita l’entitat, així com una descripció i la memòria completa de la proposta d’Intercanvi sociocultural amb l’Alguer. Properament aniran penjant d’aquí nous projectes que té previst impulsar l’associació.

De l’apartat que hem anomenat “Ràdio”, hi pengen les notes de premsa que fan referència als espais “Entrevista” i “La Veu de les Entitats” del programa de ràdio “Mataró Cultural” i també els possibles comunicats o notes de premsa sobre altres temes diversos de l’àmbit d’actuació de l’entitat. També des d’aquí, com des d’altres punts del web, es pot accedir al canal de “Ivoox” per escoltar els programes de ràdio emesos, ordenats per la seva data d’emissió.

Finalment trobaràs un apartat de “Contacte” on ens podràs fer arribar tots els comentaris, propostes o suggeriments que consideris oportú.

Tant des de la mateixa fila del menú principal, com al peu de la pàgina, hi trobaràs l’enllaç als nostres perfils a facebook, twitter, instagram, flickr i youtube.

Un altre element destacable de la pàgina d’inici són els logos de les entitats que participen i col·laboren amb el projecte d’intercanvi sociocultural amb l’Alguer. Clicant sobre les respectives imatges, accediràs a una breu descripció de l’entitat i l’enllaç a la seva pàgina web.

Tècnicament, el web ha estat realitzat sobre la plataforma WordPress gràcies al voluntariat de la mateixa associació.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.