Mataró Cultural entrevista Roser Lorite, una nova escriptora que resideix a Mataró

with 1 comentari

Roser Lorite (1955) Va estudiar a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, d’aquí les seves ganes d’escriure i publicar. El 2010 va iniciar els estudis d’Arts i Humanitats a la UOC.

 

Lorite és una mataronina d’adopció. Va néixer a Hostafrancs i fa deu anys que va venir a viure a Mataró.

La nostra entrevistada ha publicat recentment “Trufas para Cruz”. Una novel·la amb una part autobiogràfica en què està segura que s’hi podrien veure reflectides moltes dones d’avui.

Al seu llibre, amb una narració molt fluida i agradable, l’autora ens explica la història d’una dona madura que desitja tenir parella a la seva vida, formar una família i ser mare.

Tot i tenir una bona feina en una multinacional, ser una dona independent i tenir una vida social intensa, l’ansietat la porta a conèixer un tipus d’home que la farà patir.

La novel·la enganxa, l’autora et posa ràpidament a la pell del protagonista des del principi. Encara que a vegades, mentre llegeixes, penses com pots arribar a ser tan estúpid.

Però quantes dones maltractades no hauran passat per aquesta història i no han pogut sortir d’ella?

Escolteu l’entrevista per conèixer la personalitat de Roser Lorite i sentir la història amb les seves pròpies paraules.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

One Response

  1. Va ser un retrobament molt agradable. Feia anys que no ens vèiem. I també va estar una entrevista molt satisfactòria. S’ha de ser molt valenta per, encara que sigui figuració i/o ficció, despullar-se per mostrar els teus sentiments.
    Gràcies Roser Lorite @hyndra56

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.