Mataró Cultural emetrà reposicions dels seus programes el 22 de març i el 5 d’abril

with No hi ha comentaris

En compliment de les mesures de prevenció contra la transmissió del COVID-19, Mataró Cultural suspèn temporalment l’edició de nous programes a Ràdio La Veu de Cerdanyola.

 

Atès que les mesures, aprovades per l’Ajuntament de Mataró i la Generalitat de Catalunya, impedeixen la mobilitat de persones per tal de treballar en l’edició i producció dels programes, Mataró Cultural ha pres la decisió d’emetre la reposició de programes anteriors i no produir-ne de nous pels diumenges 25 de març i 5 d’abril, així com en el cas de les corresponents repeticions.

L’Associació per la Cultura i la Cohesió Social MATARÓ CULTURAL confia que la situació d’emergència sanitària que viu el país evolucionarà positivament i aviat podrà retrobar-se amb els seus oients amb un nou programa.

Tot l’equip de Mataró Cultural, així com les persones que formen part de l’entitat i del Canal La Veu de Cerdanyola, volem aprofitar aquestes línies per donar el nostre més absolut suport a totes les persones afectades pel coronavirus. Així com agrair a tots els professionals sanitaris i als serveis d’emergència en general, la seva tasca en benefici de la comunitat.

De la mateixa manera, condemnem tots els comportaments irresponsables que es puguin donar i lamentem la manca de capacitat de coordinació i prevenció demostrada pel govern de l’estat. Atès que, en una situació tan greu com la que estem travessant, només ha sabut utilitzar la imposició. Fets que han estat denunciats per destacats professionals sanitaris, als quals respectem i donem tot el nostre suport.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.