Marta Duran, Michele Le Pape i Esther Tenedor ens mostren la seva obra a la sala del Col·legi d’Aparelladors

with No hi ha comentaris

“EN EL LÍMIT DEL BOSC” és el nom de l’exposició col·lectiva que l’Associació Sant Lluc per l’Art ens convida a veure des del pròxim 18 de febrer i fins al 13 de març a la sala del Col·legi d’Aparelladors.

 

L’Associació Sant Lluc per l’Art de Mataró ens convida a visitar la mostra col·lectiva “EN EL LÍMIT DEL BOSC”.  Hi participen tres artistes amigues,

Marta Duran, Michele Le Pape i Esther Tenedor i està previst que s’inauguri el divendres, 18 de febrer a la sala de la delegació del Col·legi d’Aparelladors de Catalunya. Podent-se visitar fins al 13 de març.

Com elles mateixes diuen:  “Som tres Artistes Plàstiques que volem deixar clar amb aquesta exposició, EN EL LÍMIT DEL BOSC, que, en la nostra interpretació de la Natura hi ha quelcom més que la bellesa de l’indret. Hi ha també la intenció de fer un clam davant la problemàtica de l’abandonament del camp, encara que també això tingui elements beneficiosos per als animals, sobretot per als insectes. La representació de la Natura ha estat la font d’inspiració com a punt de partida per aquesta exposició, però també les inquietuds i amistat que ens uneixen.

Esperem que arribi així al cor de l’espectador”. 

Un comentari que ens dona una pista de com pot d’interessant ser la mostra. No te la perdis!

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.