L’obra d’Olga Serral, quadres, escultures, llibres d’artista, gira al voltant del treball amb paper

with No hi ha comentaris

Mataró Cultural visita l’artista plàstica Olga Serral al seu taller, un entorn de treball excepcional a Can Fugarolas. Allà ha fet realitat el seu somni de disposar d’un taller propi al costat d’altres artistes de diferents disciplines.

 

Olga Serral es defineix com a creadora, dissenyadora. Treballa en paper, utilitzant tècniques de pintura, gravat i altres. Ens explica que treballar en paper és complicat i entretingut, però ella gaudeix més del procés que del resultat final.

Serral va estudiar il·lustració a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. Va ser a través del gravat que va descobrir les tècniques per treballar el paper. Una disciplina que aplega molt pocs artistes.

En el seu procés de creació utilitza diferents materials, els quals recicla, triturant-los i reduint-los amb aigua.

L’artista convidada avui a Mataró Cultural ha anat fent-se un currículum exposant a diferents ciutats catalanes, Itàlia, Argentina, Japó… Actualment, participa en una exposició de llibres d’artista a Quito (Equador).

Podem trobar l’Olga Serral al seu taller de Can Fugarolas. Allà, a més del seu espai personal,  comparteix altres espais amb artistes de diferents disciplines.

Està convençuda que gaudint de la seva obra hi descobrirem una sensibilitat en vers una creació a través de la disciplina del paper. La fascina el procés de passar d’una matèria a una altra.

En l’actualitat està treballant per una col·lectiva i, a més de treballar en la seva obra, també fa formació per joves interessats en la tècnica que utilitza.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.