La Generalitat obliga a les llibreries a tancar els caps de setmana

with No hi ha comentaris

La Cambra del Llibre de Catalunya denuncia manca de credibilitat del Govern de la Generalitat, que el setembre passat declarava la cultura un bé essencial i ara exclou les llibreries dels establiments autoritzats a obrir el cap de setmana.

 

La Cambra del Llibre de Catalunya, associació integrada pels gremis d’Editors, Llibreters, Distribuïdors i de la Comunicació Gràfica, davant de la decisió definitiva del Govern de la Generalitat de no incloure les llibreries en la llista d’activitats que poden vendre productes essencials els dos propers caps de setmana, ha emès un comunicat en el qual expressa la seva profunda preocupació per la manca de credibilitat del Govern de la Generalitat.

La Cambra justifica aquesta manca de credibilitat per la incoherència respecte de la seva pròpia resolució del 22 de setembre de 2020 declarant la cultura com a bé essencial.

El comunicat segueix expressant que se sent totalment decebuda i enganyada davant la resolució del Govern de la Generalitat i continuarà lluitant perquè el llibre mantingui el paper essencial a la vida dels ciutadans.

Les noves mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 7 de gener a Catalunya, Només permeten el 30% de l’aforament en petit comerç i centres comercials de menys de 400 m2 i mercats no sedentaris. Obligant-los a tancar els caps de setmana, excepte els establiments dedicats a la venda de productes i serveis essencials que consten al segon annex del decret de la Generalitat.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.