L’artista visual David Lloveras ens explica l’evolució de la seva obra

with No hi ha comentaris

A la conversa amb Mataró Cultural, l’artista visual mataroní ens explica l’evolució que ha fet la seva obra des de la primera exposició a l’Espai Gatassa i com són els seus darrers treballs realitzats que actualment es poden veure a l’Espai Capgròs.

 

Mataró Cultural parla amb David Lloveras, que acaba d’inaugurar la seva segona exposició individual, en aquesta ocasió a l’Espai Capgròs al carrer Sant Benet  de Mataró.

Lloveras ens explica que a la nova exposició hi trobarem la seva evolució des del 2020 que va exposar a l’Espai Gatassa fins ara. En el seu treball, ha agafat com a base els eucaliptus del Parc Central de Mataró, captant imatges que insinuen determinades formes i les pinta digitalment.

Fotògraf com és, la pintura digital de fotografies li ha obert el camí a les arts plàstiques. Confessa que inicialment no sabia dibuixar, però ja porta dos anys formant-se. Per això, a l’exposició actual, fa un pas més i presenta les seves primeres pintures acríliques.

El nom de l’exposició és “Pareidolia Eucalíptica”. Eucalíptica, justament perquè la base són els eucaliptus del Parc, i pareidolia, pel fenomen psicològic que rep aquest nom i que consisteix en el fet que un estímul vague i aleatori (habitualment una imatge) sigui percebut erròniament com una forma recognoscible.

Les properes exposicions a les quals participarà David Lloveras, seran les col·lectives, organitzades per l’Associació Sant Lluc per l’Art, “Punts de llibre” i “Museu obert”.

Si voleu conèixer millor al nostre convidat, escolteu aquí l’àudio de l’entrevista.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.