La nova presidenta d’Òmnium Mataró-Maresme ens parla del seu pla de treball i d’altres temes en els quals l’entitat està treballant

with No hi ha comentaris

L’assemblea d’Òmnium al Maresme, celebrada el 25 de gener passat, a l’Ateneu Centre – Cultural de la Fundació Iluro, va escollir Laia Nonell per rellevar al fins ara president, Carles Estapé, que passa a ser-ne el seu vici-president.

 

Laia Nonell ens explica qui és i com va ser la seva arribada a Òmnium. Coneixerem els seus primers anys a la seu central de l’entitat coincidint amb les primeres manifestacions multitudinàries de l’11 de Setembre i el seu pas a la Delegació Territorial.

De seguida va entrar a formar part de la Junta Territorial com a vocal i ja fa quatre anys que era vicepresidenta. Ara que passa a la presidència, el fins ara president, Carles Estapé, continuarà fent tàndem amb ella com a vici-president.

La relació amb els socis és un dels temes que es proposa millorar. Amb pràcticament nou mil socis, l’assistència a l’assemblea va ser de menys d’un centenar.

A la conversa, Nonell fa un repàs als eixos del Pla de Treball aprovat per l’assemblea i també als actes i actuacions que té previstes. Algunes venen d’abans, altres donades des de la seu central. També ens explica que té moltes noves idees.

No falten les referències a les campanyes dirigides a la situació política del país i el paper que hi juga Òmnium des de la societat civil.

El darrer tema a tractar és l’Assemblea General de l’entitat que se celebrarà pròximament i en la qual s’han d’elegir diferents càrrecs de la Junta Nacional, com el president i vicepresident. Aquesta assemblea té un especial relleu perquè s’escollirà la persona que ha de substituir Jordi Cuixart.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.