La Hermandad Rociera Divina Pastora de Mataró convidada a l’espai la Veu de les Entitats

with No hi ha comentaris

En aquesta ocasió donem veu a la “Hermandad Nuestra Señora del Rocio Divina Pastora de Mataró”. Per això conversem amb el seu president, el senyor Sebastian Pérez, que ens ha obert les portes de l’entitat.

 

Sebastian Pérez porta tres anys a la presidència de l’entitat, després un llarg mandat de la senyora Pilar Cantero, que ho va haver de deixar per motius laborals.

El president de la Divina Pastora ens explica com és de complicat continuar amb l’entitat en aquests mesos de pandèmia. Sobretot perquè la “Hermandad”, que ja té vint-i-sis anys d’història, és una entitat en la qual el contacte entre les persones.

Escoltant la conversa coneixerem com va néixer la “Hermandad Divina Pastora”, així com que representen per a ells els “Sinpecados”.

En l’àmbit més festiu, l’Octavi Nonell li pregunta al president pel fet que són l’única entitat de Mataró que munta la seva “Caseta” a la Feria d’Abril de Catalunya.

Altres temes dels quals ens parla Sebastian Pérez és de la seva participació dins els actes de la Setmana Santa, així com de la seva relació amb altres entitats de la ciutat i les activitats que habitualment es fan a l’espai que l’entitat té a la Torre Palauet, al barri de Cerdanyola de Mataró.

Pel que fa al futur, Pérez ens explica que hi ha molta gent jove disposada a col·laborar amb les tasques de l’entitat, fet pel qual és molt optimista.

 

Aquí podeu escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.