José Sánchez, pregoner de la Setmana Santa 2022, parla amb Mataró Cultural

with No hi ha comentaris

Mataró Cultural ha tingut l’oportunitat de parlar amb José Sánchez, que serà el pregoner de la Setmana Santa d’enguany en un acte que se celebrarà el pròxim dia 12 de març a les sis de la tarda al Teatre de la Sala Cabanyes de Mataró.

 

José Sánchez viu la Setmana Santa des de molt petit. Primer va formar part de la Germandat de Nuestro Padre Jesús Nazareno i des de fa uns anys és membre i col·labora en tot allò que està al seu abast amb la Hermandad de Nuestra Señora de la Soledad, una imatge que és portada exclusivament per dones, situada al barri de Cirera de la Ciutat.

Quim Fernàndez, que entrevista José Sánchez, destaca la joventut de la persona a qui se li ha encarregat el pregó d’enguany, en una llista on hi ha molts històrics de la Setmana Santa i personalitats locals.

De petit, Sánchez ja es va veure atret per l’olor d’encens i la música de la Setmana Santa. Molt aviat acompanyava la seva mare, que pertanyia a la Germandat Nuestro Padre Jesús Nazareno. A l’actualitat, pertany a la Germandat de la Soledad, al barri de Cirera, una germandat formada exclusivament per dones. El seu és un cas especial. Sempre està disposat a col·laborar, malgrat que al ser una germandat a la qual no hi poden participar els homes, no té ni veu ni vot.

José Sánchez és amant de la cultura popular i del teatre. Durant molts anys ha estat portant de la Família Robafaves i ha actuat a la Sala Cabanyes. Aquest 2022 serà l’encarregat d’obrir la Setmana  Santa de Mataró. En el seu pregó farà un reconeixement a totes les germandats que formen part de la Comissió de Setmana Santa. També parlarà de la música i del significat de cada pas. No ens ho perdrem!

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.