Jordi Parera exposa les seves obres a la sala Sant Lluc del Casal Aliança de Mataró

with No hi ha comentaris

L’Associació Sant Lluc per l’Art es convida a conèixer l’exposició “EM POSO A PINTAR”  de l’artista Jordi Parera, que es podrà visitar des de l’11 de febrer fins el 13 de març a la Sala Sant Lluc del Casal Aliança, al c/ Bonaire 25 baixos de Mataró.

 

Es tracta d’un pintor novell que ha decidit fer el pas a pintar. Tal com ell ho explica, aquesta és la manera com ell mateix: “Arran de les restriccions del Covid em vaig quedar sense  excuses per intentar-ho. Descobrir els acrílics ho va fer més senzill”.

La mostra, recull obres fetes durant l’any 2021. L’artista explica que tot és nou per a ell. Necessita pintar cada dia i triar motius que representin nous reptes. “Busco que copiar es transformi en una composició i una harmonia de colors pròpia, és a dir, que l’obra sigui part de mi. A base de pintar i pintar estic aconseguint tenir la confiança de què puc pintar qualsevol cosa i això em portarà a poder crear, penso jo. En definitiva, en un món que prima la productivitat, la pintura em fa intuir que puc aconseguir arribar a la creativitat. Pinto per això.” 

Les paraules de Parera són tota una declaració d’intencions. A partir del pròxim dia 11 de febrer, a la sala d’exposicions Sant Lluc del Casal Aliança podrem veure el resultat del seu treball. L’horari d’obertura és, de dijous a dissabte, de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 de la tarda i els diumenges de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del matí.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.