GospelSons, el cor que vol gaudir i mantenir viu el gòspel a la nostra ciutat

with No hi ha comentaris

Mataró Cultural conversa amb Enric Prat, president de GospelSons, el cor de gòspel de Mataró. Amb ell parlem de l’entitat, dels seus orígens i dels 15 anys que porten fent música a la ciutat, així com dels projectes que tenen pel futur.

 

Només començar la conversa, Enric Prat, president de GospelSons, ens defineix que és el gòspel i ens explica quins són els seus orígens. També ens explica com el cor de gòspel va néixer d’un projecte de la Casa de la Música de Mataró.

Les  preferències musicals del cor i els acompanyaments instrumentals a les actuacions són alguns dels temes que es tracten a l’entrevista. També són objecte de la conversa les actuacions del cor que s’han convertit en una tradició.

Aquest darrer any, possiblement a causa de les dificultats que han portat les mesures anti-covid, el nombre de cantaires ha disminuït, així i tot, el cor està format per més de seixanta persones. L’Enric Prat ens explica les característiques dels seus integrants i com se’n pot formar part.

GospelSons de Mataró és una entitat consolidada i amb una important trajectòria, que té clara la seva voluntat de seguir moltíssims més anys gaudint junts de la música.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.