El cantautor Genís Mayola ha estat distingit per la delegació d’Òmnium al Maresme

with No hi ha comentaris

Dissabte passat, 9 de juliol, Òmnium Cultural Maresme va fer entrega de la Distinció Òmnium Mataró 2022 al mestre i cantautor, membre de Mataró Cultural, Genís Mayola Serrat.

 

Mayola va rebre la Distinció en reconeixement al seu compromís amb la llengua i la cultura catalana i la defensa dels drets civils i polítics. La junta d’Òmnium Maresme ha destacat especialment la seva trajectòria com a mestre i cantautor i el seu compromís amb la construcció de la pau a través de la cultura impulsant i dirigint durant més de dues dècades la Coral Primavera per la Pau, el seu activisme cultural i polític reivindicant el dret a l’autodeterminació i denunciant la repressió política i implicant-se en moltes de les reivindicacions socials que han marcat el pols de la ciutat. L’entitat en destaca també la seva faceta com a professor a l’escola GEM transmetent l’amor a la música als seus alumnes durant més de 30 anys.

L’acte d’entrega de la Distinció Òmnium Mataró va tenir lloc el dissabte 9 de juliol al Pati de Can Marchal, en el marc de la festa anual de l’entitat. L’esdeveniment vol ser un espai de trobada amb els socis i tots els veïns i veïnes de Mataró i la comarca i va comptar amb jocs i activitats infantils des de les 6 de la tarda.

Genis Mayola va rebre la Distinció de mans de la presidenta d’Òmnium Maresme, Laia Nonell, però abans, l’exdirector de l’escola GEM, Ramon Salicrú va fer la glosa del guardonat. Xavier Rodon, successor de Mayola en la direcció de Primavera per la Pau, també va fer arribar un escrit, el qual va ser llegit per Nonell.

A continuació, els assistents van poder gaudir d’un concert a càrrec del grup Paunezz, que s’oferia amb taquilla inversa.

Genís Mayola és membre de Mataró Cultural des dels seus inicis. Edita i presenta el programa “Música sense data de caducitat”, que s’emet setmanalment per Mataró Ràdio i que vol acostar la música clàssica a tothom.

.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.