Mataró Cultural sigue fomentando la lectura en tiempo de confinamiento

con No hay comentarios

Si hasta hoy hemos colaborado fomentando la lectura con las recomendaciones de la Librería el Tranvía de Mataró, a partir del martes, y también en el marco de la campaña #Entitatsdesdecasa, os llevaremos los premios Helena Jubany.

El “Fomento de la Lectura del confinamiento” ha estat la reposició de l’espai “El Foment de la Lectura” que, amb la col·laboració amb la Llibreria el Tramvia de Mataró, s’emet quinzenalment al programa Mataró Cultural de Radio la Voz de Cerdanyola.

Ara, la prolongació del confinament per motius de seguretat i salut de tots plegats, ens ha portat a cercar noves propostes que pensem poden ser del vostre interès. És per aquesta raó que, des de Mataró Cultural, els propers dies us anirem recomanant noves lectures que segur que us agradaran.

A partir de dimarts, us portarem, diàriament, un dels guanyadors del Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per ser explicat. Des aquí puede acceder a los textos para leerlos en línea

L’Asociación cultural Helena Jubany y Lorente, creada per familiars, amics i companys de l’Helena, vol mantenir encesa la flama del seu record i prendre el relleu de la seva il·lusió per la creació literària i la narració oral. Amb aquesta finalitat, des de l’any 2008 l’associació ha instituït el Premio Helena Jubany de narración corta o libro de cuentos para ser explicados. Premi dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra guanyadora amb el diari Ara.

Accede a las obras ganadoras del Premio Helena Jubany en las diferentes ediciones

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.