Mataró Cultural presenta el grupo mataroní de rock progresivo The White Chameleon

con No hay comentarios

Joan de la Ossa conversa amb els components del grup The White Chameleon, Israel Garrido (bateria), Jordi Mela (vocalista i compositor), Juan Antonio Ponce (guitarra) i Pitu Romero (baix), al local on habitualment assagen.

El grup ja ha gravat tres discos. El primer el van produir el 2013, quan només feia un any del seu naixement.

El 2017, el grupo mataroní va actuar al cicle de Capvespres als Jardinets de la Biblioteca Pompeu Fabra. Ells van ser els protagonistes de l’esbojarrada idea de programar un concert de rock progressiu en una biblioteca. Fora de l’horari en què el silenci es converteix en còmplice de la lectura, aquest grup mataroní va presentar la seva proposta en l’entorn acollidor dels jardinets. A prop del seu públic.

El juliol de 2018 es va celebrar l’onzena edició de la FIMUCA, Fira de Música al Carrer de Cardedeu, en la que el component del grup Israel Garrido obtuvo el premio al mejor batería, menció de Wasabi Studios i Cervesa Sant Jordi.

A l’entrevista, els autors de la sintonia del nostre programa, analitzen quin és l’estat del rock progressiu, estil que practiquen. També sabreu quins són els grups de referència que van inspirar inicialment les creacions del grup.

Aquí puedes escuchar el programa entero.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.