Mataró Cultural participa como entidad colaboradora en el Festival NOSOTROS

con No hay comentarios

Esta semana se ha presentado el Festival NOSOTROS, una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL con el apoyo de Òmnium Maresme y la colaboración de diversas entidades, entre las que hay Mataró Cultural.

Cristina Madrid i Eloi Aymerich van ser els encarregats de presentar en una roda de premsa celebrada a Can Marchal, el mateix espai que serà l’escenari de la majoria d’actes, una iniciativa que vol portar la cultura a Mataró durat els mesos d’estiu.

El Festival persegueix el retrobament de les persones al voltant d’una cultural artesanal amb actes de petit format i poc aforament, per tal de complir amb les exigències sanitàries del moment.

El cartell, obra de Cid Cantallops i Carme Aledo, ens proposa una programació diversa que s’iniciarà el proper sis de juliol per portar-nos un total de 15 dones i 14 homes que actuaran setmanalment a l’espai de Can Marchal, tot i que es faran alguns actes a espais com el patí de l’Escola Rocafonda i la Biblioteca Antoni Comas.

L’esdeveniment, que voldria tenir continuïtat, oferirà un percentatge dels seus ingressos nets per a projectes solidaris relacionats amb la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Els preus seran accessibles a la majoria de butxaques i les entrades es podran comprar anticipadament.

Mataró Cultural col·labora al costat de diverses entitats ciutadanes. En el cas de la nostra entitat, jugarem un paper actiu en la promoció i divulgació del Festival.

27 de juny de 2020

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.