David Lloveras explica en Mataró Cultural la evolución de su obra gráfica

con No hay comentarios

En Mataró Cultural, entrevistamos a David Lloveras, artista visual autor de la colección IMPRENATURA, que hace muy pocos días pudimos conocer en las salas del Centro Cívico Espacio Gatassa.

Preguntat per la seva trajectòria i per com ha arribat al món de les arts visuals, Lloveras ens explica que, de jove la informàtica ja li agradava molt, també la imatge i el cinema. No passa el mateix amb les tècniques de les arts plàstiques. És per aquest motiu que, per expressar els seus sentiments, va escollir la fotografia que posteriorment tracta amb mitjans digitals.

Preguntat per, què són per a ell les arts visuals, respon que és una manera d’expressar els sentiments de l’artista aplicant les tècniques digitals sobre la imatge.

Pel que fa al projecte IMPRENATURA, que durant dues setmanes s’ha pogut veure a les sales del Centro Cívico Espacio Gatassa, Explica que siempre ha sido un amante de la naturaleza, por eso muchas de sus fotografías las hace en este entorno. La colección IMPRENATURA, que consta de un total de 141 imágenes, nace del tratamiento de estas fotografías, pintándolas con técnicas digitales.

Seguidamente nos habla de un nuevo proyecto para el 2020, que consiste en ver el año a través de una fotografía diaria, en formato cuadrado de instagram, tratada digitalmente. De este modo, a finales de año nos ofrecerá un total de 366 fotografías que formarán parte de la colección.

Per acabar, hem de dir que una altra activitat que actualment ocupa molt de temps al nostre entrevistat, també dins del món audiovisual, és la de col·laborador de La Veu de Cerdanyola.

Encara que formalment és només fotògraf col·laborador, participa en la producció i edició de diferents programes i s’està formant per poder realitzar edició de vídeo en qualitat professional.

Aquí puedes escuchar el programa entero.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.