El artista visual David Lloveras nos explica la evolución de su obra

con No hay comentarios

A la conversa amb Mataró Cultural, l’artista visual mataroní ens explica l’evolució que ha fet la seva obra des de la primera exposició a l’Espai Gatassa i com són els seus darrers treballs realitzats que actualment es poden veure a l’Espai Capgròs.

Mataró Cultural parla amb David Lloveras, que acaba d’inaugurar la seva segona exposició individual, en aquesta ocasió a l’Espai Capgròs al carrer Sant Benet de Mataró.

Lloveras ens explica que a la nova exposició hi trobarem la seva evolució des del 2020 que va exposar a l’Espai Gatassa fins ara. En el seu treball, ha agafat com a base els eucaliptus del Parc Central de Mataró, captant imatges que insinuen determinades formes i les pinta digitalment.

Fotògraf com és, la pintura digital de fotografies li ha obert el camí a les arts plàstiques. Confessa que inicialment no sabia dibuixar, però ja porta dos anys formant-se. Per això, a l’exposició actual, fa un pas més i presenta les seves primeres pintures acríliques.

El nom de l’exposició és “Pareidolia Eucalíptica”. Eucalíptica, justament perquè la base són els eucaliptus del Parc, i pareidolia, pel fenomen psicológico que rep aquest nom i que consisteix en el fet que un estímul vague i aleatori (habitualment una imatge) sigui percebut erròniament com una forma recognoscible.

Las próximas exposiciones en las que participará David Lloveras, seran les col·lectives, organitzades per l’Associació Sant Lluc per l’Art, “Punts de llibre” i “Museu obert”.

Si voleu conèixer millor al nostre convidat, escolteu aquí l’àudio de l’entrevista.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.