Nos adentramos en el mundo coral con la vicepresidenta del Corazón Madrigalista, Montserrat Sinols

con No hay comentarios

Montserrat Sinols, vicio-presidenta del Coro Madrigalista de Mataró, entidad que nació en 1975 tomando el relevo del Corazón Madrigalista Iluro, es la invitada al espacio la Voz de las Entidades de Mataró Cultural.

La tradició dels Cors a Mataró ve de lluny. Sinol ens explica els orígens i com es forma el Cor Madrigalista. També quins són els coneixements musicals bàsics que tenen els seus components.

Des de fa quatre anys, l’entitat participa en la Setmana Santa de Mataró amb una col·laboració amb els Armats de Mataró a la Processó del Silenci que es fa el Dijous Sant pels carrers de l’entorn de la Basílica de Santa Maria.

El Concert de Nadal i el concert al Pati de les Caputxines durant les Santes són dues actuacions que ja s’han convertit en tradicionals. També col·laboren a la Missa Solemne de les Festes de Sant Andreu de Llavaneres.

No falta a la conversa la referència a la pandèmia i les coses que aquesta no ha permès realitzar, algunes són actuacions tradicionals que fan cada any i que tot just ara penen en anar recuperant.

Cap al final de l’entrevista, Montserrat Sinol anima a la incorporació de nous cantaires i persones amb ganes col·laborar amb l’entitat.

Aquí puede escuchar el programa entero.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.