Entrevistem el canta-autor, compositor, professor de música i també actor mataroní, Genís Mayola

with No hi ha comentaris

Avui entrevistem un personatge que, tot i que la seva vida professional ha estat lligada a la docència, la seva passió ha estat i segueix sent la música en tots els seus vessants.

 

 

Nascut a Sant Pere de Torelló el 1949, en Genís Mayola explica a Mataró Cultural que va començar a enamorar-se de la música quan sentia cantar a la seva mare mentre feinejava per casa.

De més gran, intern al Col·legi dels Salesians al Tibidabo de Barcelona, el director de l’escolania li va donar l’oportunitat de conèixer Johann Sebastian Bach. Va ser llavors, convençut que allò era el més bonic que havia sentit mai, quan va decidir que havia de ser músic.

El temps del Centre Juvenil als Salesians de Mataró i del grup de música Verderol, representen per a Genís Mayola una època de bons records  i bons companys.

Un altre moment important de la seva trajectòria va ser la fundació de la Coral Primavera per la Pau. Escolteu a l’entrevista els orígens d’aquest grup coral que Mayola va dirigir els seus primers 25 anys i que encara segueix actuant.

A la darrera part de la conversa, el nostre entrevistat parla de la seva dedicació a la docència. Confessa que és mestre vocacional i reconeix que la feina d’educador l’ha marcat molt durant tota la seva vida.

Abans d’acabar, Genís Mayola repassa la seva experiència a Sala Cabanyes, com a director musical dels Pastorets i també com a actor, una experiència molt positiva per a ell.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.