The Sant Lluc Association for the Art of Mataró presents a new edition of the Book Points Collective

with No Comments

The exhibition will be exhibited in the room of the Delegation of the Association of Surveyors and Technical Architects in Mataró from May 21 to June 27 and will have about sixty participating artists members of the entity.

El pròxim divendres, dia 21 de maig, l’St. Luke Association for Art Mataro obra la tradicional exposició de peces en format “punts de llibre” (22 x 6 cm) que es farà a l’espai expositiu de la Delegació del Col·legi d’Aparelladors, a la plaça de Can Xammar de Mataró. Una exposició col·lectiva exclusiva per a socis de l’entitat.

La mostra romandrà oberta fins el 27 de juny i s’hi podran veure una seixantena de peces d’extraordinària qualitat, varietat i gosadia que fan altament recomanable la visita.

Enguany, l’entitat aprofita l’oportunitat per exposar els treballs originals d’aquelles persones que van col·laborar en el projecte de Sant Jordi. Una proposta que va tenir una gran difusió mitjançant les xarxes socials, principalment instagram. En aquest sentit, es farà un plafó per a mostrar els treballs, també de petit format (18 x 18 cm), amb els quals una vintena llarga d’artistes van participar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.