The company

"Cultural Mataro" som un grup de persones que estimem la cultura i estimem la nostra ciutat, que és Mataró.

Estem convençuts que la cultura ens fa persones lliures, ens converteix en ciutadans crítics i autònoms amb valors cívics. És l’eix, el fil conductor, de moltes polítiques socials a qualsevol comunitat, també al municipi i al barri.

The Association for Culture and Social Cohesion Cultural Mataro és una entitat jove i viva, sense afany de lucre, orientada a la promoció de la identitat, la cultura i la llengua pròpia de Catalunya. Que té com activitat essencial l’edició de publicacions i altres materials divulgatius, prioritàriament digitals i/o audiovisuals, sobre els treballs i conclusions derivats de les seves activitats, així com promoure el coneixement i l’intercanvi cultural i artístic entre Mataró i altres ciutats, tant de Catalunya com de fora.

Treballem per la cohesió social amb la cultura com a eina principal, des de la il·lusió i la complicitat amb altres agents socials amb els quals compartim objectius i inquietuds.

Som un grup transversal de persones compromeses i implicades en el teixit associatiu de Mataró, provinents de diferents àmbits de la cultural i el voluntariat. Oberts a qualsevol proposta en línia amb els nostres objectius, que us convidem a fer-nos arribar a través del nostre correu electrònic.

Current Board of Directors

PRESIDENT Dionísio Fernández Garcia

TRESORER / VICEPRESIDENT Ildefonso Marmol Notario

SECRETARI / COMUNICACIÓ Fernandez and Quim Oller

VOCAL Albert Geronès Llinares

VOCAL Genis Mayola and Serrat

VOCAL Ocatvi Nonell i Carulla

VOCAL Llorenç Rovira i Torrent

VOCAL Miquela Subirà i Claus