POSIDÒNIA FEST introduces the Maresme groups that will perform at this year’s edition of the festival

with No Comments

Els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2022 el Port de Mataró acollirà la segona edició del POSIDÒNIA FEST, un festival de música on el públic podrà assistir, mitjançant una única entrada o abonament, a nou concerts de gran qualitat.

Tal com va donar a conèixer a Mataró Cultural el director del POSIDÒNIA FEST, Carles Moreno, una de les novetats d’enguany és que hi haurà dos escenaris. En l’escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l’edició anterior (19h. i 21:30h.), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L’altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l’elecció dels projectes musicals que actuaran s’ha fet mitjançant una crida, la qual tots els músics del Maresme s’hi han pogut apuntar.

En aquesta primera crida s’han rebut 34 propostes i els escollits realitzaran una actuació remunerada al POSIDÒNIA FEST. Aquesta és una iniciativa que es duu a terme amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme.

Dijous 1 de setembre, acompanyant Caamaño&Ameixeiras i Roger Mas, actuaran GOLDEN EMBERS.

Andrea Cardenburg (veus, violí) i Ramon Rodríguez (veus, guitarres) lideren el grup mataroní GOLDEN EMBERS i acaben d’editar el seu primer EP “Origens”. La banda es considera una agrupació d’estil cantautor amb influències diverses com el folk, l’indie o el soft rock, cuidant molt el sentit conceptual de les seves cançons dins de l’àlbum.

Divendres 2 de setembre, acompanyant Jo Jet i Maria Ribot i Marina Rossell actuaran DIODE.

Pau Mainé (guitarra i efectes) i Joan Torrentó (violí), duet de El Masnou i Arenys de Mar, respectivament, presentaran “Ethymos”, el seu primer disc. Un concert de cançons tradicionals catalanes amb arranjaments influenciats per peces clàssiques i jazz.

Dissabte 3 de setembre, acompanyant Magalí Sare i Miquel Gil actuaran MAMA CALYPSO I ELS XAVALS TROPICALS.

Band formed by members of Mataró, Sant Cebrià de Vallalta and Cabrera de Mar led by the voice of composer, playwright and clown Maria Solà. The musicians, with great experience in different bands, circus and cabaret shows, will present us with a concert that promises to become a musical show.

L’aforament d’enguany del POSIDÒNIA FEST serà de 400 persones assegudes. Les entrades, que estan a la venda a la web www.posidoniafest.cat, tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s’ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels nou concerts del festival.

El POSIDÒNIA FEST, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany s’ha arribat a un acord de col·laboració amb el FESTIVAL REVELA’T que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.