We spoke with Coral Consegal, director of this year’s Pastorets de Mataró

with No Comments

In the space L’Entrevista del darrer programa, Mataró Cultural was able to speak with Coral Consegal and Coderch, the director of the Pastorets de Mataró in 2020. A representation of the Star of Nazareth like we have never seen before.

Coral Consegal, una persona a qui li agrada caminar, la fotografia, ballar, l’scrapbooking, (una mena de patchwork de records) i el centre històric de Mataró, ens explica com va rebre la proposta de dirigir els Pastorets de l’any de la pandèmia, convertint-se amb la primera dona que dirigeix l’Nazareth Star of Sala Cabanyes, que fa més de cent anys que és present al Nadal dels mataronins i mataronines.

Direcció, direcció musical, direcció coreogràfica, totes elles són responsabilitats que tenen una dona al capdavant als Pastorets d’enguany. Però Consegal li treu importància a aquest fet, convençuda que, tot i que ha tardat a arribar, aquest fet s’ha de normalitzar.

With twenty-five years of connection with the room Cabins, explica que hi va arribar a través d’unes companyes que la van convidar. A partir d’aquell moment sempre ha mantingut una bona relació amb els companys.

Escoltant l’entrevista coneixem com han afectat les mesures que s’han hagut de prendre a causa de la situació de pandèmia. Així com les sensacions i sentiments que tot això ha comportat.

Consegal també explica que l’experiència de la direcció ha estat bona, però que ara per ara està centrada en the Little Shepherds i que li agrada ser sobre l’escenari. Com a actriu té previst participar en els Miserables i ser el protagonista de Mary Poppins. Per altra banda, com a tots els àmbits de la cultural, el futur està condicionat a com avanci la situació sanitària i les mesures que s’estigui obligat a prendre.
A la darrera part de l’entrevista, la directora dels Pastorets ens explica les raons per veure the Little Shepherds que li ha tocat dirigir. No t’ho perdis!

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.