Mataró Cultural continues to encourage reading in times of confinement

with No Comments

If to this day we have collaborated promoting the reading with the recommendations of the Tramvia de Mataró Bookstore, from Tuesday, and also as part of the #Entitatsdesdecasa campaign, we will bring you the Helena Jubany awards.

He "Encouragement of the Reading of the confinement” ha estat la reposició de l’espai “El Foment de la Lectura” que, amb la col·laboració amb la Llibreria el Tramvia de Mataró, s’emet quinzenalment al programa Cultural Mataro from Radio the Voice of Cerdanyola.

Ara, la prolongació del confinament per motius de seguretat i salut de tots plegats, ens ha portat a cercar noves propostes que pensem poden ser del vostre interès. És per aquesta raó que, des de Cultural Mataro, els propers dies us anirem recomanant noves lectures que segur que us agradaran.

A partir de dimarts, us portarem, diàriament, un dels guanyadors del Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per ser explicat. Des from here you can access the texts to read them online

L’Helena Jubany i Lorente cultural association, creada per familiars, amics i companys de l’Helena, vol mantenir encesa la flama del seu record i prendre el relleu de la seva il·lusió per la creació literària i la narració oral. Amb aquesta finalitat, des de l’any 2008 l’associació ha instituït el Helena Jubany Award for short storytelling or storytelling. Premi dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra guanyadora amb el diari Ara.

Access the winning works of the Helena Jubany Award in different editions

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.