Mataró Cultural returns strongly to the programming of Ràdio la Veu de Cerdanyola

with No Comments

This Sunday the new season begins on Ràdio la Veu de Cerdanyola and Mataró Cultura returns with new proposals. In addition to the program of interviews, books and opinions, we are launching a new music program.

Aquest diumenge, 13 de setembre, Mataró Cultural torna en el seu format habitual. En aquest cas, a l’espai l’entrevista, Quim Fernàndez entrevistarà al fill de l’escultor Manuel Cusachs, un dels artistes més importants de la ciutat que ens va deixar el febrer de l’any passat.

Pel que fa a “la Veu de les Entitats”, coneixerem els que persegueix .l’Associació d’Amics del Tramvia de Mataró. Ens ho explicarà el Sr. Salvador Herraiz, membre de l’entitat i vici-president de l’Associació Cultural de Cerdanyola.

No hi faltaran els espais de “Foment de la Lectura”, amb les recomanacions del nostre col·laborador, el Sr. Joan Balagué, i “El Batec de la Cultura”, amb l’opinió d’Octavi Nonell.

Però la novetat d’aquesta segona temporada de Mataró Cultural vindrà de la mà del cantautor mataroní i membre de la nostra entitat Genís Mayola,

Mayola protagonitzarà “Música sense data de caducitat”, un programa musical amb un alt contingut pedagògic que s’emetrà el diumenge a les 12 del migdia les setmanes que no hi hagi Mataró Cultural.

D’aquesta forma la nostra entitat ocuparà tots els diumenges al migdia dins la graella de la nova temporada de Ràdio la Veu de Cerdanyola.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.