Mataró Cultural presents the progressive rock group from Mataró, The White Chameleon

with No Comments

Joan de la Ossa conversa amb els components del grup The White Chameleon, Israel Garrido (bateria), Jordi Mela (vocalista i compositor), Juan Antonio Ponce (guitarra) i Pitu Romero (baix), al local on habitualment assagen.

El grup ja ha gravat tres discos. El primer el van produir el 2013, quan només feia un any del seu naixement.

El 2017, el Mataro group va actuar al cicle de Capvespres als Jardinets de la Biblioteca Pompeu Fabra. Ells van ser els protagonistes de l’esbojarrada idea de programar un concert de rock progressiu en una biblioteca. Fora de l’horari en què el silenci es converteix en còmplice de la lectura, aquest grup mataroní va presentar la seva proposta en l’entorn acollidor dels jardinets. A prop del seu públic.

El juliol de 2018 es va celebrar l’onzena edició de la FIMUCA, Fira de Música al Carrer de Cardedeu, en la que el component del grup Israel Garrido won the award for best drummer, menció de Wasabi Studios i Cervesa Sant Jordi.

A l’entrevista, els autors de la sintonia del nostre programa, analitzen quin és l’estat del rock progressiu, estil que practiquen. També sabreu quins són els grups de referència que van inspirar inicialment les creacions del grup.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.