Mataró Cultural and Llibre Actiu are launching a joint action to encourage reading

with No Comments

L’Associació per a la Cultura i la Cohesió Social Mataró Cultural i el Centre de Formació i Prevenció del Maresme, a través del seu projecte Llibre Actiu, organitzen el sorteig de cinc lots de llibres amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els seus seguidors.

Demà dilluns es posarà en marxa un sorteig que es realitzarà a través dels perfils a instagram de Mataró Cultural i Llibre Actiu. Les persones que vulguin participar-hi ho podran fer durant tota la setmana i hauran de complir els següents requisits:

    1. Seguir els perfils d’Instagram dels organitzadors @matarocultural i @llibre_actiu
    2. Fer like a la publicació del sorteig
    3. Comentar la publicació del sorteig i mencionar un mínim dues persones utilitzant els hashtags #Cultura #Llibres #MataróCultural i #LlibreActiu

Entre totes les persones participants que compleixin les normes, es farà un sorteig mitjançant l’aplicació AppSorteos. Se seleccionarà un guanyador i tres suplents per a cadascun dels perfils. Les persones que resultin guanyadores tindran 24 hores per reclamar el seu premi, de no fer-ho, el premi passarà al primer suplent i així successivament. En cas de no rebre resposta, el premi quedarà desert.

A més, Mataró Cultural i Llibre Actiu es reserven la possibilitat de deixar el sorteig desert en el cas que cap participant compleixi tots els requisits exigits a les bases.

El termini de la promoció s’iniciarà el dilluns dia 14 de juny a les 09:00 h i finalitzarà el divendres dia 18 de juny a les 23:59 h.

Els guanyadors, un per cada perfil, podran escollir cinc llibres del fons disponible en el moment del lliurament a les instal·lacions de Llibre Actiu, al carrer Muntanya número 79 de Mataró.

Amb aquesta acció, l’Associació per a la Cultura i la Cohesió Social Mataró Cultural i el Centre de Formació i Prevenció del Maresme, a través del seu projecte Llibre Actiu, volen aconseguir fomentar la lectura entre els seus seguidors.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.