Mataró Cultural interviews Mataro actor David de Gea, who has been working and living in Madrid for some years

with No Comments

De Gea is a young actor from the quarry of the EPMA Theater Group in the Cerdanyola district, trained in the Aula de Teatre de Mataró and also in Barcelona, ​​who later moved to Madrid, where he now lives and works.

A l’entrevista que li fa Mataró Cultural, de Gea ens explica els seus inicis a Mataró, com a actor amateur. Escoltant-lo, podreu sentir el repàs que fa de la seva experiència al Grup de Teatre d’EPMA, de la Parròquia de Maria Auxiliadora del barri de Cerdanyola a Mataró.

El protagonista de l’entrevista, explica que l’afició al teatre li ve de molt jove i la va heretar del seu pare. També ens explica els motius de la seva anada a la capital espanyola i com li va actualment allà com a actor professional.

Sabrem que anar a Madrid va representar per a ell començar de zero i enfrontar-se sol a la vida. Ara, després de setze anys a la capital de l’estat, es considera un madrileny més, tot i que no ha renunciat mai a ser català.

A Madrid va iniciar-se a través d’una agència d’actors mentre seguia estudiant. Molt aviat va fer les primeres representacions i a poc a poc va introduir-se dins el món del teatre, però també ha fet cinema i ha participat en sèries de televisió.

Com passa al món de la cultura en general, tenia diferents projectes a la vista, però tot està pendent de saber com sortim de la situació que estem vivim.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.