Mataró Cultural talks in depth with the photographer Lluís Rugama

with No Comments

A l’espai l’entrevista del programa corresponent al 6 de desembre de 2020 vam poder parlar amb un home que es defineix com un apassionat de la fotografia i un activista fotogràfic. Vam tenir amb nosaltres a l’amic Lluís Rugama.

Lluís Rugama es declara autodidacta a partir d’un curs que va fer fa anys per conèixer l’eina amb què treballa i que sempre l’acompanya: la càmera!

Amb la mateixa il·lusió que va iniciar-se ja fa deu anys, ens explica d’on li ve aquesta afició que omple la seva vida. Li agrada tota mena de fotografia, des del fotoperiodisme fins a la fotografia artística.

Rugama ens parla a l’entrevista de la seva experiència participant en exposicions col·lectives i de què han representat per a ell les mostres en solitari. Escoltant-lo fem un viatge per les seves vivències més íntimes com a fotògraf, entre les quals destaca un viatge al Nepal.

La part final de la conversa la dediquem a la seva faceta com instagramer, publicant fotografies, però també pensaments molt profunds.

Per acabar, Lluís Regama té ganes de compartir amb nosaltres una de les seves darreres experiències, que ha consistit a deixar constància amb la seva fotografia del rodatge de la web-sèrie Genesis 88. Una sèrie mataronina que es pot veure a youtube.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.