David Lloveras explained in Mataro Cultural evolution of his graphic work

with No Comments

In Mataró Cultural interviewed David Lloveras, visual artist, author of the collection IMPRENATURA that a few days ago we met in the halls of the Civic Center area Gatassa.

Preguntat per la seva trajectòria i per com ha arribat al món de les arts visuals, Lloveras ens explica que, de jove la informàtica ja li agradava molt, també la imatge i el cinema. No passa el mateix amb les tècniques de les arts plàstiques. És per aquest motiu que, per expressar els seus sentiments, va escollir la fotografia que posteriorment tracta amb mitjans digitals.

Preguntat per, què són per a ell les arts visuals, respon que és una manera d’expressar els sentiments de l’artista aplicant les tècniques digitals sobre la imatge.

Pel que fa al projecte IMPRENATURA, que durant dues setmanes s’ha pogut veure a les sales del Civic Center Area Gatassa, explica que de sempre ha estat un amant de la naturalesa, per això moltes de les seves fotografies les fa en aquest entorn. La col·lecció IMPRENATURA, que consta d’un total de 141 imatges, neix del tractament d’aquestes fotografies, pintant-les amb tècniques digitals.

Seguidament ens parla d’un nou projecte pel 2020, que consisteix en veure l’any a través d’una fotografia diària, en format quadrat d’instagram, tractada digitalment. D’aquesta manera, a final d’any ens oferirà un total de 366 fotografies que formaran part de la col·lecció.

Per acabar, hem de dir que una altra activitat que actualment ocupa molt de temps al nostre entrevistat, també dins del món audiovisual, és la de col·laborador de La Veu de Cerdanyola.

Encara que formalment és només fotògraf col·laborador, participa en la producció i edició de diferents programes i s’està formant per poder realitzar edició de vídeo en qualitat professional.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.