The Rociera Divina Pastora Brotherhood of Mataró is invited to the La Veu de les Entitats space

with No Comments

On this occasion we give voice to the "Hermandad Nuestra Señora del Rocio Divina Pastora de Mataró". That is why we are talking to its president, Mr. Sebastian Pérez, who has opened the doors of the organization to us.

Sebastian Pérez porta tres anys a la presidència de l’entitat, després un llarg mandat de la senyora Pilar Cantero, que ho va haver de deixar per motius laborals.

El president de la Divina Pastora ens explica com és de complicat continuar amb l’entitat en aquests mesos de pandèmia. Sobretot perquè la “Hermandad”, que ja té vint-i-sis anys d’història, és una entitat en la qual el contacte entre les persones.

Listening to the conversation we will know how the “Divine Pastor Brotherhooda”, així com que representen per a ells els “Sinpecados”.

En l’àmbit més festiu, l’Octavi Nonell li pregunta al president pel fet que són l’única entitat de Mataró que munta la seva “Caseta” a la Feria d’Abril de Catalunya.

Altres temes dels quals ens parla Sebastian Pérez és de la seva participació dins els actes de la Setmana Santa, així com de la seva relació amb altres entitats de la ciutat i les activitats que habitualment es fan a l’espai que l’entitat té a la Torre Palauet, al barri de Cerdanyola de Mataró.

Pel que fa al futur, Pérez ens explica que hi ha molta gent jove disposada a col·laborar amb les tasques de l’entitat, fet pel qual és molt optimista.

Here you can listen to the full program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.