We interviewed the songwriter, composer, music teacher and actor Mataró, Genís Mayola

with No Comments

Today we interview a person who, although his professional life has been linked to teaching, his passion has been and remains the music in all its aspects.

Nascut a Sant Pere de Torelló el 1949, en Genís Mayola explained Cultural Mataro que va començar a enamorar-se de la música quan sentia cantar a la seva mare mentre feinejava per casa.

De més gran, intern al Col·legi dels Salesians al Tibidabo de Barcelona, el director de l’escolania li va donar l’oportunitat de conèixer Johann Sebastian Bach. Va ser llavors, convençut que allò era el més bonic que havia sentit mai, quan va decidir que havia de ser músic.

El temps del Centre Juvenil als Salesians de Mataró i del grup de música Verderol, representen per a Genís Mayola una època de bons records i bons companys.

Another important moment of his career was the foundation of the Coral Spring for Peace. Escolteu a l’entrevista els orígens d’aquest grup coral que Mayola va dirigir els seus primers 25 anys i que encara segueix actuant.

A la darrera part de la conversa, el nostre entrevistat parla de la seva dedicació a la docència. Confessa que és mestre vocacional i reconeix que la feina d’educador l’ha marcat molt durant tota la seva vida.

Abans d’acabar, Genís Mayola repassa la seva experiència a room Cabins, com a director musical dels Pastorets i també com a actor, una experiència molt positiva per a ell.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.