We interviewed Boris Ruiz, film and theater actor, who also played major roles in television series

with No Comments

Boris Ruiz tells Cultural Mataro which began as a Sala Cabins actor, although he had previously made a Nativity Children La Coma.

From room Cabins va passar al Casal amb Carles Maicas. Al cap de poc temps, després de participar en diversos projectes amateurs, va fer el salt al teatre professional.

Amb altres col·laboradors, és l’autor del cap de la Momerota i la Momeroteta. També va ser l’autor de la màscara d’en Pellofa II. Ens diu que, fins i tot, un any, va fer el pregó de Les Santes, la nostra festa major.

Gràcies a la seva relació amb Sala Cabanyes, Boris Ruiz va poder l’organitzador de la primera trobada de Satanasos de Catalunya, trobades que encara es fan i que Mataró n’ha acollit en més d’una ocasió.

He has recently participated in the series Merlí, produced by TV3. Also on TV3, he played the role of “Ramiro” in Vent del Pla and “Mercader” in La Granja, as well as “Marius Bertran” in Nissaga de Poder.

He acknowledges that, in his artistic and professional career, theater has been what has most marked him. He went to the Institut del Teatre in Granollers and later to the one in Barcelona, ​​but he was there for a short time because he immediately received job offers that prevented him from taking the courses.

Al darrer tram de l’entrevista, ens explica la seva experiència en el cinema, on també ha fet grans papers i rebut premis importants. Només fa una setmana, ha acabat de rodar “La Vampira de Barcelona”, amb el maresmenc Lluís Danés.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.