We enter the choral world with the vice-president of the Madrigal Choir, Montserrat Sinol

with No Comments

Montserrat Sinol, vice-president of the Madrigal Choir of Mataró, an entity that was born in 1975 taking over from the Madrigal Choir Iluro, is the guest in the space La Veu de les Entitats de Mataró Cultural.

La tradició dels Cors a Mataró ve de lluny. Sinol ens explica els orígens i com es forma el Cor Madrigalista. També quins són els coneixements musicals bàsics que tenen els seus components.

Des de fa quatre anys, l’entitat participa en la Setmana Santa de Mataró amb una col·laboració amb els Armats de Mataró a la Processó del Silenci que es fa el Dijous Sant pels carrers de l’entorn de la Basílica de Santa Maria.

El Concert de Nadal i el concert al Pati de les Caputxines durant les Santes són dues actuacions que ja s’han convertit en tradicionals. També col·laboren a la Missa Solemne de les Festes de Sant Andreu de Llavaneres.

No falta a la conversa la referència a la pandèmia i les coses que aquesta no ha permès realitzar, algunes són actuacions tradicionals que fan cada any i que tot just ara penen en anar recuperant.

Cap al final de l’entrevista, Montserrat Sinol anima a la incorporació de nous cantaires i persones amb ganes col·laborar amb l’entitat.

Here you can listen to the full program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.