The Mataró Cultural program returns to Ràdio La Veu on Sunday

with No Comments

After a few weeks without broadcasting due to the restrictions imposed by the confinement, "MATARÓ CULTURAL" returns to continue talking about the culture and its protagonists, however, using technical means appropriate to the new situation.

Tornem a través d‘aquesta emissora propera, participada, jove i viva que és: “Radio the Voice of Cerdanyola”, alhora que desitgem que tots els nostres oients gaudeixin de bona salut i, en el cas que hagin patit la malaltia, estiguin recuperant-se satisfactòriament.

En aquest programa, conversarem amb Anton Blanc i Rosa Maria Sacristan, membres de la comissió ciutadana del Llibre Gegant de Contes. Amb una situació que no s’havia donat mai, aquesta iniciativa complia la seva 44a. Edició.

Seguidament, i com és habitual, a l’espai “EL FOMENT DE LA LECTURA”, el Sr. Joan Balagué, de la Llibreria El Tramvia de Mataró, ens presentarà diverses novetats editorials. En aquesta ocasió, té preparada una selecció de llibres que parlen del feminisme i el paper de la dona a la nostra societat.

A “LA VEU DE LES ENTITATS”, Joan de la Ossa ens portarà el grup de Rock Progressiu, “WHITE CHAMELEON” o “El Camaleón Blanco”. Un grup musical format a Mataró el 2012 que són els autors de la sintonia del nostre programa.

El programa acabarà amb una nova edició de “EL BATEC DE LA CULTURA” de la mà de l’Octavi Nonell. Aquest diumenge, Nonell ens parlarà de com està afectant el confinament a la Cultura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.