Photographer Quim Dasquens hangs his works in the Sala del Sant Lluc at the Col·legi d’Aparelladors

with No Comments

The Sant Lluc Association for Art inaugurates a new exhibition on Friday at the Mataró Delegation of the Association of Surveyors. On this occasion, the chosen artist was the photographer and graphic designer Quim Dasquens.

Aquest proper divendres, dia 21 de gener, a la Delegació del Col·legi d’Aparelladors a Mataró, a les 7 de la tarda s’inaugura l’exposició “ISIYOONEKANA” (Invisible en Swahili). Una col·lecció de fotografies que el fotògraf Quim Dasquens, nascut a Caldes de Montbui, ha realitzat en els seus viatges arreu del món.

En aquesta ocasió Dasquens ha posat la seva mirada bàsicament sobre les persones, principalment dones, les activitats que fan per a sobreviure, creant un document sensible, bell i corprenedor alhora.

Quim Dasquens és un fotògraf especialitzat en fotografia de viatges i és organitzador de viatges fotogràfics i tallers, que s’autodefineix com a fotògraf de la natura per vocació.

La seva experiència professional, però, s’estén a molts altres camps com són el disseny gràfic, la creació de marques, la formació en fotografia i un llarg etcètera, que ens fa adonar de les diverses facetes on es mou artísticament i professionalment.

Ha exposat en diversos espais del nostre país, de l’estat i també a diversos països europeus i està en contacte amb grups com ara el British Journal of Photography i el Worldlife Photography Worldwide, entre d’altres.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.