We give voice to the Agrupació Sardanista Santa Anna in the year that the organization celebrates its 60th anniversary

with No Comments

In the space "La Veu de les Entitats" we bring you the Agrupació Sardanista Santa Anna. An association with 60 years of history, which works to spread the sardana, the most beautiful dance, but of which we know little about its history.

Qui millor per parlar-nos d’aquesta Agrupació que Agustí Piera, el seu president, a qui acompanya Pau González, vocal i compositor.

A la primera part de la conversa, Agustí Piera, president de l’entitat ens explica les anècdotes dels inicis, ara fa seixanta anys. Coneixerem la seva relació amb l’Associació d’Antics Alumnes de Santa Anna.

L’entitat organitza audicions, ballades, aplecs, exposicions, conferències i cursos entorn de la sardana i la cobla. Una feina variada i complicada.

També ens explicaran com s’han adaptat a la situació sanitària actual per poder celebrar, fa pocs dies, la 34 edició de l’Aplec, que es va fer en horari nocturn al Parc Central de Mataró.

L’Agrupació Sardanista va tenir una presència destacada en actes rellevants. És el cas de l’arribada a Mataró de la flama del pubillatge.

Des de fa uns anys organitzen, amb la col·laboració amb altres entitats, una ballada la matinada del primer dia de l’any.

Escoltant la conversa coneixereu també com es planteja el futur una entitat que treballa per la cultura del nostre país.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.